Ota yhteyttä

Peluurin auttava puhelin  0800 100 101, arkisin klo 12-18
Ajanvaraukset ja muutokset hoidolliseen keskusteluun helsinkiläisille ja vantaalaisille, puh. 040 152 3918 arkisin klo 12-14

Puhu asiakastyöntekijämme kanssa omasta tai läheisesi pelaamisesta

Soita Peluurin auttavaan puhelimeen 0800 100 101. Olemme tavoitettavissa arkisin klo 12–18, maanantaisin myös ruotsiksi.

Peluurin auttava puhelin palvelee, kun oma tai läheisen pelaaminen askarruttaa. Voit keskustella asiantuntijan kanssa kaikesta pelaamiseen liittyvästä. Auttavassa puhelimessa voit puhua peliongelmasta, pelaamisen rajoittamisesta tai lopettamisesta, tuki- ja hoitovaihtoehdoista tai mistä tahansa peliongelmaan liittyvästä. Puheluihin vastaa peliongelman tunteva ammattilainen. Keskustelu on luottamuksellista: työntekijöillä on vaitiolovelvollisuus kaikista käsitellyistä asioista. 

Chattaa kanssamme

Voit keskustella asiantuntijan kanssa kaikesta pelaamiseen liittyvästä myös chatissa. Pääset chattiin osoitteessa www.peluuri.fi. Chat-ruutu näkyy sivuston etusivun oikeassa alanurkassa sen ollessa auki.

Keskustele vertaispuhelimessa

Sekä pelaajat että läheiset voivat keskustella puhelimitse koulutetun vapaaehtoisen kanssa. Hänellä on samanlainen vaitiolovelvollisuus kuin työntekijöilläkin.

Voit sopia keskusteluajan soittamalla Peluurin auttavaan puhelimeen (0800 100 101, arkisin klo 12-18) tai lähettämällä lomakkeen Pelirajat´on verkkosivuilla.

Pääkaupunkiseudulla voit myös

Tulla käymään Tilttiin

Tiltti sijaitsee Peliklinikalla Helsingin Hakaniemessä. Tiltin oleskelutilassa voit pohtia suhdettasi pelaamiseen yhdessä työntekijän tai vertaisen kanssa. Tilttiin kannattaa tulla, jos pelaaminen huolettaa tai jos haluat keskustella kasvokkain erilaisista tukipalveluista. Voit tulla yksin tai läheisen kanssa ja asioida nimettömänä.

Tiltissä on tarjolla monipuolista tukea sekä pelaajille että läheisille. Myös ammattilaiset ovat tervetulleita hakemaan tietoa ja tutustumaan toimintaan.

Tiltissä on avoimet ovet ma klo 15-17  ja ke klo 15–18 sekä avoin vertaisryhmä pelaajille ma klo 17-18.30.

Katso lisää Tiltin toiminnasta.  Aukioloajat ja tapahtumat löydät täältä. Tulo-ohjeet Tilttiin löydät täältä.

Peliklinikan päivystysvastaanotto

Peliklinikan päivystysvastaanotto on to klo 15-17. osoitteessa Siltasaarenkatu 12 A, 6.krs. Päivystysvastaanotolle voi
tulla ilman ajanvarausta. Vastaanotolle saapuvien lukumäärästä riippuen omaa vuoroa saattaa joutua odottamaan. Päivystys on tarkoitettu kaikille omasta tai läheisen pelaamisesta huolestuneille helsinkiläisille ja vantaalaisille yli 18-vuotiaille, jotka haluavat keskustella psykologin tai sosiaaliterapeutin kanssa. Vastaanotolle voi tulla yksin tai yhdessä läheisen tai muun tukihenkilön kanssa. Päivystysvastaanotto tarjoaa kertaluontoisesti tukea ja neuvoja omasta tai toisen pelaamisesta huolestuneille.

Hoidollinen keskustelu helsinkiläisille ja vantaalaisille

Jos olet yli 18-vuotias ja asut Helsingissä tai Vantaalla, voit päästä Peliklinikan maksuttomaan hoidolliseen keskusteluun psykologin tai sosiaaliterapeutin kanssa.

Ajanvaraus arkisin klo 12-14,  puh. 040 152 3918.

Peliklinikan muut yhteystiedot

Corinne Björkenheim
Projektipäällikkö
Puh. 040 175 8244
corinne.bjorkenheim [ät] hus.fi
[/one_half_last]

Inka Silvennoinen (mediayhteydenotot)
 Peluurin yksikön päällikkö
Puh. 040 760 8507
inka.silvennoinen [ät] peluuri.fi
[/one_half_last]

 

Peliklinikka kartalla

Siltasaarenkatu 12 A, 6 krs