Siirry sisältöön

Kerro kokemuksia, tunteita ja tarinoita pelaamisestasi!

Millaisia kokemuksia, tunteita ja tarinoita omaan pelaamiseesi liittyy? Miten pelaaminen on vaikuttanut elämääsi? Millaista palautetta haluaisit antaa päättäjille?

Olemme tehneet kyselyn, johon voit kertoa kokemuksesi esimerkiksi näistä asioista. Tarkoituksenamme on kerätä pelaajien omia kokemuksia, tunteita ja tarinoita ongelmallisesta pelaamisestaan. Pyrimme saamaan pelaajien ääntä kuuluviin yhteiskunnassamme jakamalla näitä kokemuksia Peliklinikan viestinnässä. Ajattelemme, että prosessi, jossa voi pohtia omaa tarinaansa ja jakaa sen muiden kanssa saattaa hyödyttää ja synnyttää uusia oivalluksia myös kertojalle itselleen. Tarinat voivat myös auttaa toista pelaajaa omien ongelmiensa ratkaisemisessa.

Kysymysten aiheet

  1. Kuinka pelaamiseni alkoi?
  2. Miten pelaaminen on vaikuttanut elämäni eri osa-alueisiin?
  3. Miten tunteeni ja pelaamiseni vaikuttavat toisiinsa?
  4. Miten peliongelma näkyy arjessani tällä hetkellä?
  5. Millaisia ajatuksia ja tunteita esim. pelien mainonta, pikavipit, peliautomaattien ja/tai nettikasinoiden määrä sekä talousvaikeudet herättävät minussa? Millaisia kokemuksia minulla on näistä aiheista?
  6. Mikä elämässäni on muuttunut sen jälkeen kun oivalsin, että minulla on peliongelma?
  7. Mitä haluaisin sanoa päättäjille?
  8. Vapaa sana. Haluan kertoa vielä tämän asian.

Voit valita, haluatko esiintyä etunimelläsi, nimimerkillä tai nimettömänä. Koko nimen käyttö ei ole suositeltavaa, jotta yksityisyyden suoja säilyy. Voit vastata niin moneen kysymykseen kuin hyvältä tuntuu.

Tarinan lähettäminen

Voit jakaa tarinasi 31.12.2018 mennessä joko

A. Sähköisesti tästä linkistä

B. Paperille kirjoitettuna

Paperille kirjoitetun tarinasi voit palauttaa Peliklinikalla pääsisäänkäynnin luona sijaitsevaan postilaatikkoon tai suoraan asiakastyöntekijälle.

Kiitos, kun jaat tarinasi!

Ohjeistuksen tulostettava versio