Siirry sisältöön

Esteettömyysselosteet

Peliklinikka, avohoidollinen keskustelu

Reitti sisäänkäynnille

Peliklinikan avohoidollisen keskustelun tilat sijaitsevat osoitteessa Siltasaarenkatu 12 A, 6. kerros. A-rapun löydät kahvila La Torrefazionen viereiseltä kauppakujalta.

Kiinteistössämme ei ole esteettömiä autopaikkoja. Saattoajoneuvo pääsee pysähtymään Siltasaarenkadulla jalkakäytävälle kahvilan läheisyyteen, josta on muutama metri sisäänkäynnille tai voit saapua kiinteistöön myös Paasivuorenkadulta kauppakujan vastakkaiselta puolelta.

Sisäänkäynti

Sisäänkäynnin yhteydessä ei ole porrasaskelmia eikä yli 2 cm korkeita kynnyksiä.

Ulko-oven edessä on runsaasti tilaa. Oven vasemmalla puolella on soittokello, joka on noin 1,3 metrin korkeudella. Summeri ja valomerkki ilmoittavat, että ovi on avattavissa. Ovi ei avaudu automaattisesti ja se on raskas. Jos tarvitset apua oven avaamisessa, pyydäthän apua vaikkapa jo etukäteen (puh. 040 152 3918). 

Sisätilat

Sisääntuloaula on tilava ja aulassa on kaksi hissiä. Hissien kutsupainike on metrin korkeudella. Kummassakin hississä on kaksoisovet: ulompi manuaalisesti avattava ja sisempi ovi on automaattisesti avautuva. Hissien koko 110 x 130, oviaukon leveys 80 cm.  Kerrosnumerot ovat kohonumeroin, ja hissi kertoo englanninkielellä kerroksen, johon se pysähtyy.

Peliklinikka sijaitsee 6:nnessa kerroksessa. Oven oikealla puolella on soittokello.

Peliklinikalla on esteetön kulku, ja odotusaula on tilava.

Peliklinikalla ei ole esteetöntä WC:tä. Esteetön WC sijaitsee C-rapussa toisessa kerroksessa, jonne pääsee myös Peliklinikalta sisäkautta.  Hissin koko on 125×107, oviaukon leveys 78 cm. Autamme toisen kerroksen oven aukaisussa.

Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita Peliklinikalle!

Lisätietoja Peliklinikan esteettömyydestä ja saavutettavuudesta saat soittamalla Peliklinikalle puh. 040 152 3918 

Tiltti

Reitti sisäänkäynnille

Tilttiin saavutaan C-portaan kautta, joka sijaitsee Paasivuorenkadulla.

Kiinteistössämme ei ole esteettömiä autopaikkoja.

Mikäli tulet taksilla, voit pyytää ajamaan Paasivuorenkadulle aivan C-rapun eteen. Sisäänkäynnin edessä on runsaasti tilaa.

Sisäänkäynti ja hissi

Ulko-oven vasemmalla puolella on soittokello, joka on n. 1,3 m:n korkeudella. Summeri ja valomerkki ilmoittavat, että ovi on avattavissa. Ovi ei avaudu automaattisesti ja se on raskas. Ilmoitathan ovipuhelimella, mikäli tarvitset apua.

Sisäänkäynnin yhteydessä ei ole porrasaskelmia eikä yli 2 cm korkeita kynnyksiä.

Tiltti sijaitsee 6. kerroksessa. Hissin koko on 125×107, oviaukon leveys 78 cm. Kerrosnumerot on merkitty kohonumeroin.

Hissin ovi avautuu automaattisesti käytävälle suoraan Tiltin oven eteen. Oven oikealla puolella on soittokello. 

Sisätilat ja WC

Tiltin tilassa on esteetön kulku.

Tiltissä ei ole esteetöntä WC:tä. Esteetön WC sijaitsee toisessa kerroksessa, jonne pääset hissillä. Autamme oven aukaisussa toisen kerroksen tiloihin.

Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita Tilttiin!