Siirry sisältöön

Peliklinikan palvelut ja aukiolot kesällä 2019

Asiakasmäärät ovat lisääntyneet monissa palveluissa, mikä kertoo kasvavasta avun tarpeesta rahapeliongelmiin. Peliklinikalla useimmat palvelut pidetään auki myös kesäaikana.

Peluuri

Peluurin auttava puhelin ja chat päivystävät kesällä normaalisti. Auttava puhelin palvelee numerossa 0800 100 101 ma–pe klo 12–18. Chat on avoinna ma, ke ja pe klo 12–15.

Uutuutena on ryhmächat. Avoin Peluurin LiveChat järjestetään ke 3.7.2019 klo 18.30–20 teemalla Loma ja pelaamattomuus. Kyseessä on rahapelaajille tarkoitettu reaaliaikainen ryhmä, jossa voi keskustella luottamuksellisesti ja nimimerkillä muiden pelaajien kanssa. Ryhmää ohjaavat Peluurin asiakastyöntekijä sekä peliongelman itse kokenut ja siitä toipunut vertaisohjaaja. Chatissa käsitellään yhdessä jotakin peliongelmiin liittyvää ajankohtaista aihetta.

Seuraava Tehostartti muutokseen -ryhmä alkaa 12.8.2019. Kyseessä on kuusi viikkoa kestävä, rahapelaajille tarkoitettu ohjattu verkkovertaisryhmä OmaPeluurissa. Toteuttajina ovat Peluuri ja Pelirajat’on. Ryhmiin rekisteröidytään OmaPeluurissa.

Lue lisää OmaPeluurista ja siihen rekisteröitymisestä 

Tiltti

Tieto- ja tukipiste Tiltissä on toimintaa läpi kesän. Avoimet ovet, Vertaisringit ja Puuhaperjantait järjestetään normaalisti joka viikko.

Läheisten toiminta on kesätauolla. Syyskaudella läheisille järjestetään toimintaa taas kerran kuukaudessa seuraavasti: 29.8., 26.9., 24.10., 28.11. ja 19.12.

Teemavertaisringit ovat kesätauolla ja käynnistyvät jälleen syyskuun alussa. Ne pidetään joka keskiviikko klo 16–17.

Lue lisää Tiltin toiminnasta

Tutustu Tiltin viikkokalenteriin

Avohoito

Avohoidon päivystysvastaanotto Helsingin ja Vantaan asukkaille toimii läpi kesän torstaisin klo 15–17. Päivystysvastaanotolle voi tulla ilman ajanvarausta.

Lue lisää avohoidosta