Siirry sisältöön

Tule erikoistutkijaksi Peliklinikalle

Haemme erikoistutkijaa pelihaittojen ehkäisyyn ja hoitoon keskittyvälle Peliklinikalle. Tehtävä täytetään määräaikaisesti 31.12.2023 saakka. Tutkijana pääset osallistumaan myös palvelujen kehittämiseen ja vaikuttamistyöhön. Peliklinikka toimii osana Pääkaupunkiseudun sosiaalialan osaamiskeskusta Soccaa.

Erikoistutkijana tehtäväsi on

  • Tehdä tieteellistä tutkimusta rahapeliongelmista, niistä toipumisesta sekä ongelmiin tarjottavista hoidon ja tuen menetelmistä sekä palveluista
  • Tuottaa tietoa kehittämis- ja vaikuttamistyön tueksi

Peliklinikan erikoistutkijana toimit läheisessä yhteistyössä THL:n pelihaittoihin erikoistuneen tutkijaryhmän kanssa, suunnittelette ja teette tutkimusta yhdessä.  Sinulla on myös kyky aktiiviseen yhteistyöhön laajemman kansallisen ja kansainvälisen tutkijayhteisön kanssa. 

Peliklinikan tavoitteena on tuottaa monipuolisesti hyödynnettävissä olevaa ajankohtaista tietoa ja aineistoa pelihaittojen ehkäisystä ja hoidosta.

Tehtävään soveltuu tutkija, jolla on laadullisten tai määrällisten menetelmien vankka hallinta ja näyttöä kansallisista ja kansainvälisistä julkaisuista. Tehtävä edellyttää erinomaisia yhteistyötaitoja, itsenäisen työotteen hallintaa sekä kykyä vastata laajoistakin kokonaisuuksista yhteistyössä THL:n tutkijoiden kanssa. Tulet toimimaan erilaisissa tutkijaryhmissä ja verkostoissa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan, itsenäisen ja hieman perinteisestä tutkijan hommasta poikkeavan työn – sekä mukavan työyhteisön!

Lue Peliklinikan aiemman erikoistutkijan ajatuksia ja kokemuksia työstään Peliklinikalla

Tutustu myös Peliklinikan 10-vuotisjuhlajulkaisuun

Hakeminen

Lisätietoja tehtävästä ja hakemukset vain sähköisellä lomakkeella HUS rekrytointijärjestelmän kautta. Tehtävä löytyy hakusanalla socca ja työnumerolla 210000FZ. Duunitorin kautta pääset kätevästi suoraa tehtäväilmoitukseen ja HUSin rekrytointiin Linkki Duunitorin ilmoitukseen

Hakuaika päättyy 1.3.2021

Peliklinikka on rahapeliongelmiin erikoistunut palvelukokonaisuus, joka tarjoaa apua myös muusta digitaalisesta pelaamisesta ja internetin liikakäytöstä aiheutuviin haittoihin. Peliklinikkaan voit tutustua osoitteessa www.peliklinikka.fi ja Soccaan www.socca.fi. Socca on osa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiriä HUSia.