Siirry sisältöön

Tule Peliklinikalle erikoissuunnittelijaksi – näköalapaikka avohoidon ja tukipalveluiden kehittäjälle!

Etsimme määräaikaiseen tehtävään erikoissuunnittelijaa, joka kehittää avohoidon ja tuen arviointia ja valtakunnallisia toimintamalleja, edistää asiakastyön ja tutkimuksen vuoropuhelua, kouluttaa ja toimii avohuollon tiimin esihenkilönä.

Peliklinikka on rahapeliongelmiin erikoistunut palvelukokonaisuus, joka tarjoaa apua myös digitaalisesta pelaamisesta ja internetin liikakäytöstä aiheutuviin haittoihin.

Peliklinikalla tukenasi on moniammatillinen työyhteisö ja kehittämishenkinen erikoistutkija. Yhteistyökumppaneitasi ovat myös Soccan muut sosiaalihuollon kehittäjät ja pääset hyödyntämään työssäsi Soccan verkostoja. Tarjoamme myös hyvät verkostoitumismahdollisuudet, mahdollisuuden oppia, kehittyä ja tehdä merkityksellistä työtä, etätyömahdollisuuden ja miellyttävät toimitilat Hakaniemessä.

Avohoidon tiimin tehtävissä korostuvat ongelmallisesti rahapelejä pelaavien ja heidän läheistensä terapeuttinen avokuntoutus ja neuvonta. Lisäksi tiimi kehittää työmenetelmiä, hoidon arviointia ja tuottaa tietoa rahapeliongelmista ja niiden hoidosta.

Määräaikainen tehtävä täytetään 31.12.2023 saakka.Tehtäväkohtainen palkka on 4 040 euroa, mahdollinen työkokemuslisä enintään 8 prosenttia.

Lue lisää työpaikkailmoituksesta ja hae paikkaa 8.10. mennessä